Една от туристическите перли на света днес се превърна в

...
 Една от туристическите перли на света днес се превърна в
Коментари Харесай

Първият остров, пълен с ковид бедняци

 

Една от туристическите перли на света през днешния ден се трансформира в остров, цялостен с коронавирус сиромаси. Заради пандемията всеобщ апетит обгръща остров Бали, заяви Al-Jazeera.

По информация на малкия екран, внезапното понижение на туристическия поток поради ограничаващите ограничения против COVID-19 е съпроводена с лавинообразно повишаване на гладуващите хора в регионите, където месните живеят единствено със средствата на родственици, занимаващи се с туризъм в другите елементи на острова. В стопанската система на Бали 60 % е каузи на приходите от туризъм.

Все повече се следи нарастване на броя на коронавирус бедняците – хорат, които са имали разнообразни приходи, само че в разултат на пандемията към този момент нямат пари даже за храна.

„ Това са хора от междинната класа, които по-рано имаха работа, успяваха да живеят обикновено, купуваха си умерено облекла и обувки, само че в този момент бедстват “, споделя шефът на благотворителната организация Scholars of Sustenance Foundation Bali, който прибавя, че към този момент, за жалост, има нова класа на острова.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР